Organik Elma Sirkesi 250 ML
                            Ürün Açıklaması
                            
	Besin değeri yüksek, vitamin ve mineral içeren, antioksidan ve fenolik bileşiklere sahip çok yıllık ağaçlarda yetişen meyvelerdir. Ülkemizde birçok çeşidi yetiştirilmektedir. En fazla yetiştirildiği iller; Niğde, Isparta ve Karaman’dır.
	Geleneksel sirke yapım yöntemleri esasına göre üretilip minimum 9 -12 aylık süreçte fermente edilen sirkelerdir. Üretimde pastörize ve filtre işlemleri kullanılmadığından, doğal yapısından dolayı ürün kullanım süresi içinde dahi fermantasyon süreci devam eder.
	Organik sirkenin farkı; geleneksel yöntemde asetik asit oluşumu doğal reaksiyonlar sonucu oluşurken, hızlı yöntemde asetik asit ve su istenilen oranda karıştırılarak istenilen pH ‘a (ekşilik) ayarlanır.