Tükendi
Gelince Haber Verİçindekiler:
Organik üretim koşullarında yetiştirilen elma meyvelerinden yapılmış elma sirkesidir.
Ürünlerimizde kıvam arttırıcı, koruyucu, renklendirici ve katkı maddesi bulunmamaktadır.
Nasıl Kullanılır?
1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı kadar elma sirkesi damlatılıp karıştırılarak tüketilebilir.
Ayrıca salata gibi tüketilen gıda üzerlerine tercihe göre eklenebilir.
Ürün Açıklaması:
Besin değeri yüksek, vitamin ve mineral içeren, antioksidan ve fenolik bileşiklere sahip çok yıllık ağaçlarda yetişen meyvelerdir. Ülkemizde birçok çeşidi yetiştirilmektedir. En fazla yetiştirildiği iller; Niğde, Isparta ve Karaman’dır.
Geleneksel sirke yapım yöntemleri esasına göre üretilip minimum 9 -12 aylık süreçte fermente edilen sirkelerdir. Üretimde pastörize ve filtre işlemleri kullanılmadığından, doğal yapısından dolayı ürün kullanım süresi içinde dahi fermantasyon süreci devam eder.
Organik sirkenin farkı; geleneksel yöntemde asetik asit oluşumu doğal reaksiyonlar sonucu oluşurken, hızlı yöntemde asetik asit ve su istenilen oranda karıştırılarak istenilen pH ‘a (ekşilik) ayarlanır.
Ürün Hakkında Sık Sorulan Sorular:
Ürün kaç litre?
- Organik Elma Sirkesi 250 ML Cam şişede satılmaktadır.