Puding için;
1 su bardağı süt
2 yemek kaşığı tam buğday unu
1 yemek kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı Hünnap Keçiboynuzu Özü
Yapılışı:
Tencerede hepsini kıvam alana kadar pişirin. Bir kaseye döküp, buzdolabında bekletelim.
Dondurma için;
1 büyük donmuş muz
2 yemek kaşığı süt
Yapılışı:
Donmuş muzu ve sütü rondodan geçirip borcama dökelim. Buzlukta tamamen donduralım. Kaşık yardımıyla pudingimizin üzerini süsleyelim.
Çikolatalı Sos;
1 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
5-6 yemek kaşığı su
Yapılışı:
Bütün malzemeleri karıştıralım ve pudingi süslemek için arzu ettiğimiz kadarını kullanalım.
Afiyet olsun.