Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hünnap Keçiboynuzu Özü


Hünnap Keçi Boynuzu Özü

“Anadolu’dan”

Endüstriyel şeker kullanımından çok önce Anadolu insanı tatlı yemek ya da bir şeyi tatlandırmak istediğinde bal veya pekmez tüketiyordu. Bu elbette en doğal ve en sağlıklı yöntemdi.

 Meyvesinin özüyle elde edilen Hünnap Keçiboynuzu Özü kokusu ve tadıyla eşssiz bir gıda olmasının yanısıra, insan için gerekli olan neredeyse bütün mineralleri ve değerli pek çok vitamini bünyesinde barındırması sebebiyle güçlü bir sağlık kaynağıdır. Anadolu insanı için keçiboyunuzu özü her mevsim sofrasından ayırmadığı eşssiz bir lezzet olagelmiştir.

Hünnap keçiboynuzu özü Akdeniz bölgemizde tamamen organik olarak, aşılamaya gereksinim duymayan, kendiliğinden yetişen meyveler özenle seçilmiş olup, doğal şeker oranı yüksek keçi boynuzu meyvelerinden geleneksel tadı, yoğunluğu, doğallığı ve zengin içeriği korunarak  steril üretim koşullarında  elde edilmektedir.  Hiç bir katkı maddesi içermeyen ve daha yüksek miktarda meyve özü ile üretilen Hünnap keçi boynuzu özü, içeriğindeki vitamin ve mineraller ve kalsiyum açısından da diğer ürünlerden daha zengindir.

Hünnap keçi boynuzu özü içinde ihtiyacınız olan hemen hemen bütün besin değerlerine sahiptir. İçeriğindeki Gallik Asitler,organik asitler, zengin mineral, vitamin ve kalsiyum sayesinde yüzde yüz doğal mucizevi bir besindir.